Magito juhlatilaksi yksityistilaisuuksiin

 

LISÄVARUSTEET

 

Vuokraamme erikseen tukevia ruokailupöytiä (80 x 160 cm) 10 e / kpl + alv (max 10 kpl).

 

Erikseen voi vuokrata ylähuoneen ja siihen sisältyvän toisen WC:n + 50 e (+alv). Tila sopii esim backstageksi, rauhallisemmaksi lisätilaksi ja samalla toinen WC tarjoaa lisämukavuutta.

 

Magiton videotykki on Canon XEED WUX6010 (6000 ANSI, 2000:1, HDMI, LCOS, HDMI liitäntä) tai vastaava, vuokra 20 e / ilta. Screeni on leveä moottoroitu valkokangas.

 

Äänentoisto: Magitolla on kiinteästi ylös seinälle asennetut hyvätasoiset kaiuttimet ja subwoofer (QSC KW 122 & KS 118). Voit liittää helposti pöydällä sijaitsevan liitännän kautta oman tietokoneesi tai puhelimesi miniplugilla näihin kiinteisiin kaiuttimiin. Tilan äänentoisto on vapaasti käytettävissäsi, mutta kaiuttimia ei saa siirtää.

 

Erikseen on vuokrattavissa dj-laitteistoa; esimerkiksi mikseri 4/8 kanavainen Pioneer DJM-750-K vuokra 50 e / kpl tai uusi Pioneer XDJ-XZ (esim 4 kanavaa, oma näyttö, 2 x USB, Recordbox / Serato): vuokra 90 e / kpl. Dj-levysoitin Technics / Pioneer 50 e / kpl (ilman äänirasiaa) ja mikrofoni 15 - 20 e / kpl. Myös Dj CD-soittimet järjestyvät tarvittaessa. Kuulokkeita emme vuokraa. Bändimikseriksikin soveltuva Yamahan mikseri 30 e. Hintoihin lisätään + ALV 24%

 

 

takaisin